ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Στo Azaka MedCare.gr μπορείτε να πληρώσετε με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους επιλέξετε:

 1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
  Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή, εφόσον θέλετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοσή της. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
  Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού στον λογαριασμό:

Eurobank IBAN GR87 0260 1930 0001 3020 0719 558

Εφόσον κάνετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο email:info@azaka-medcare.gr

 1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
  √ Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa και MasterCard. Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών προστατεύονται μέσω συστήματος online ασφάλειας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη VeriSign, Inc.), το οποίο εγγυάται απόλυτα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, ώστε να καταχωρηθεί το αίτημα παραγγελίας.
 1. PayPal
  Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal. (Μπορείτε να ενημερωθείτε γι’ αυτούς εδώ)

ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

To Azaka-MedCare φτάνει σε όλη την Ελλάδα

Oι παραδόσεις γίνονται με συνεργαζόμενες εταιρείες courier καθημερινά 9:00 – 17:00 εύκολα και αξιόπιστα.

Για παραγγελίες άνω των 50€, σας κάνουμε ΔΩΡΟ τα Μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα!
Για παραγγελίες κάτω των 50€, η χρέωση είναι 3,90€.

Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται μέσω εταιρείας cοurier, εκτος απο τα υπερμεγέθη προϊόντα, όπως Αναπηρικά Αμαξίδια και Νοσοκομειακά Κρεβάτια, τα οποία παραδίδονται με μεταφορική εταιρεία.

Αν η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί μέχρι τις 12:00 (εργάσιμη μέρα), τότε θα παραδοθεί στην εταιρία courier την ίδια μέρα!

Υπερμεγέθη Προϊόντα

Για τα υπερμεγέθη προϊόντα (Αναπηρικά Αμαξίδια, Νοσοκομειακά Κρεβάτια) εντός Αττικής, η Παράδοση και η Τοποθέτηση γίνεται την ίδια μέρα, εφόσον η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί μέχρι τις 10:00 π.μ., και την επόμενη εργάσιμη μέρα, αν καταχωρηθεί μετα τις 10:00 π.μ. Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση γίνεται μέσω μεταφορικής, κατόπιν τηλεφωνικης επικοινωνίας.